comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pavarea curtii cu granit rosu

Atunci când vine vorba de amenajarea pavajului din curtea ta, este foarte important să optezi pentru un material cu o rezistență cât mai ridicată, dar și cu o estetică deosebită. Granitul roșu îndeplinește cu succes ambele cerințe.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce conține cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri și s-a format prin răcirea și solidificarea magmei.

Curtea ta pavată cu granit roșu va atrage cu siguranță toate privirile, prin intermediul acestei culori puternice și a texturilor granulate sub formă de pete în nuanțe de gri, ce formează un contrast interesant. Exteriorul locuinței tale va avea personalitate și stil, datorită pavajului de granit roșu.

Din punct de vedere practic, pavarea curții tale cu granit roșu este cu siguranță cea mai bună alegere, deoarece granitul este una dintre cele mai rezistente și mai puternice pietre de construcție. Are o suprafață foarte dură, ceea ce face foarte dificilă zgârierea sau uzura. Acest lucru îl face ideal pentru utilizare în zone cu trafic intens, cum este pavajul din curte, deoarece va dura o viață întreagă. Granitul este, de asemenea, antiderapant și rezistent la pete.

Pentru ca pavajul de granit roșu din curtea ta să își păstreze aspectul intact de-a lungul timpului, va necesita aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Tratamentul se va reaplica la un interval de 12 luni.

Curățarea acestui pavaj se va face cu ușurință, folosind o soluție special concepută pentru granit. Poți folosi și o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Peste 30 de modele de granit roșu te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.