comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pavarea spatiului din jurul piscinei cu granit

Dacă ai în plan amenajarea unei piscine în curtea ta, trebuie să alegi un material cât mai rezistent, dar și cu aspect plăcut pentru pavarea spațiului din jur.

Granitul este o rocă vulcanică ce se formează din cristalizarea lentă a magmei sub suprafața Pământului. Granitul este compus în principal din cuarț și feldspat cu cantități minore de mica, amfibole și alte minerale.

Spațiul din jurul piscinei pavat cu granit va avea un impact vizual deosebit datorită frumuseții pe care o emană texturile sale granulate. Datorită gamei de culori foarte diversă în care este disponibil granitul, vei putea alege modelul potrivit în funcție de preferințe. Piscina ta va avea cu siguranță un aspect unic datorită acestei pietre naturale.

Granitul este cel mai potrivit pentru acest tip de amenajare, deoarece este considerat al doilea cel mai rezistent material disponibil după diamant. Astfel că granitul va oferi piscinei tale toate caracteristicile practice de care are nevoie. Va fi foarte durabilă în timp și nu va fi afectată de expunerea prelungită la apă și la temperaturi ridicate.

Granitul este disponibil într-o varietate de tipuri de finisaje, însă pentru pavarea spațiului din jurul piscinei este recomandat cel fiamat, deoarece este antiderapant.

Aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, va proteja piscina ta de factorii externi și va asigura durabilitatea acesteia în timp.

Curățarea acestui pavaj se va face cu ușurință, folosind o soluție special concepută pentru granit și un mop moale.

Pe www.stona.ro poți alege din peste 350 de modele de granit pentru pavarea spațiului din jurul piscinei tale. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.