comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pavarea terasei exterioare cu granit

Atunci când vine vorba de pavarea terasei exterioare, trebuie să ai în vedere cerințele pe care trebuie să le îndeplinească materialul folosit: rezistență ridicată și aspect deosebit. Astfel că cea mai bună alegere o reprezintă granitul. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce se formează la adâncimi mari și este compusă din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri.

Terasa exterioară este cea mai folosită parte a curții, iar placarea acesteia cu granit va asigura rezistența la traficul intens și la expunerea prelungită la condiții meteo extreme. De asemenea vei putea sta fără griji că terasa ta exterioară se poate deterioara în timp prin zgâriere, pătare sau ciobire, datorită durității foarte ridicate a granitului.

Pe lângă numeroasele avantaje de ordin practic, granitul va oferi terasei tale exterioare și avantaje de ordin estetic, impresionând privitorul prin intermediul texturilor sale granulate ce au culori interesante. Terasa ta exterioară placată cu granit va emana frumusețe și eleganță, devenind locul ideal pentru a te relaxa.

Granitul este disponibil într-o gamă variată de finisaje, însă cel fiamat este cel mai potrivit pentru pavarea terasei exterioare, deoarece suprafața devine antiderapantă.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru ca aspectul tesarei tale exterioare de granit să-și păstreze aspectul intact de-a lungul timpului.

Această terasă exterioară nu va necesita o întreținere complicată, pentru curățarea periodică vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru acest tip de piatră și de un mop moale.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de granit potrivit pentru amenajarea terasei tale exterioare, din peste 350 de modele disponibile. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.