comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Perete decorativ de granit pentru living

Dacă ești în căutarea unei idei neconvenționale pentru amenajarea livingului tău, un perete decorativ de granit poate fi soluția ideală, datorită aspectului său deosebit.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Acest material este alegerea potrivită pentru amenajarea unui perete decorativ în livingului tău, deoarece oferă atât frumusețe și eleganță, cât și rezistență și durabilitate.

Granitul impresionează privitorul prin intermediul modelelor sale formate din texturi granulate, venaturi și o gamă de culori foarte variată, fiecare bucată de piatră fiind diferită de celelalte. Indiferent de modelul ales, vei obține cu siguranță un perete decorativ unic pentru livingul tău, devenind punctul focal al acestei încăperi. De asemenea, peretele decorativ va crea o atmosferă primitoare și relaxantă, ce te va face să-ți dorești să petreci cât mai mult timp în livingul tău.

Duritatea granitului va face peretele tău decorativ din living să fie foarte rezistent în timp, nefiind afectat de factorii externi nici după ce au trecut câțiva ani. Astfel că nu va trebui să îți faci griji că se va păta, zgâria, crăpa sau sparge și va fi ușor de întreținut.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a asigura păstrarea aspectului neschimbat al peretele tău decorativ de-a lungul timpului. Cel mai bine este ca tratamentul să se repete la un interval de 12 luni.

Curățarea acestui perete se va face în doi pași simpli: mai întâi se va îndepărta praful cu o lavetă moale, iar apoi se va șterge suprafața cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid pentru a-i reda strălucirea.

Alege din peste 350 de modele de granit disponibile pe www.stona.ro sau vizitează showroom-ul nostru din București, șoseaua Pipera, nr.48 și depozitele din județele Prahova și Alba.