comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pereti de granit bej pentru baie

Pereții din baia ta pot avea un aspect cald și calm, și în același timp o rezistență extrem de ridicată, dacă optezi pentru amenajarea lor cu granit bej.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Granitul este unul din cele mai rezistente și mai dure materiale, aflându-se pe locul 2, după diamant, la aceste caracteristici.

Pereții de granit bej vor adăuga o eleganță simplă și un stil clasic băii tale, iar frumusețea lor va fi cu siguranță atemporală. Estetica foarte plăcută a acestei pietre naturale, va transforma baia ta într-un spațiu perfect pentru relaxare. Culorile modelelor sale variază de la nuanțe deschise la închise de bej, iar texturile sale au de asemenea o variație de granulație.

Indiferent de modelul de granit bej pe care îl vei alege pentru amenajarea pereților din baia ta, vei avea parte de o versatilitate extrem de mare atunci când vine vorba de asortarea lor cu celelalte elemente din acest spațiu. Pereții de granit bej se vor potrivi de minune cu orice paletă de culori îți dorești pentru baia ta.

Alegerea granitului bej pentru amenajarea pereților din baia ta, este cu siguranță ideală și din punct de vedere practic, datorită durabilității sale extrem de ridicate. Suprafața acestor pereți va fi foarte dură și va rezista fără probleme la condițiile din baie. Expunerea prelungită la apă și umezeală din baie nu va deteriora în niciun fel pereții de granit bej. Cu o întreținere corectă, pereții vor rezista o viață întreagă.

Pentru a ajuta pereții de granit bej din baia ta să facă față la orice factori care i-ar putea deteriora în timp, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. Cel mai bine este să repeți tratamentul în fiecare an.

Granitul nu este poros, ceea ce înseamnă că apa, murdăria, bacteriile, săpunul și mirosurile nu sunt absorbite de piatră, ci doar rămân la suprafață. Asta înseamnă că pereții de granit bej din baia ta vor fi  foarte ușor de curățat. Tot ce va trebui să faci ca pereții să arate mereu bine, va fi să îi cureți cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Modelul potrivit de granit bej te așteaptă pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.