comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pereți de granit exotic pentru baie

Dacă îți dorești ca pereții din baia ta să aibă un impact vizual impresionant, dar în același timp să aibă și o rezistență cât mai ridicată, cea mai bună soluție este să folosești granit exotic.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Granitul este unul din cele mai rezistente și mai dure materiale, aflându-se pe locul 2, după diamant, la aceste caracteristici.

Pereții de granit exotic vor aduce o atmosferă dramatică și luxoasă în baia ta, reprezentând o alegere îndrăzneață pentru această amenajare. Granitul exotic este disponibil într-o varietate de modele compuse dintr-o multitudine de culori și texturi unice. Frumusețea atemporală a acestei pietre nu va trece neobservată cu siguranță, pereții din baia ta devenind punctul focal al încăperii.

Acest material reprezintă cea mai bună alegere pentru amenajarea pereților din baie, deoarece vor elimina problema umezelii și pătrunderii apei în suprafață. Duritatea granitului exotic va proteja pereții din baia ta de oricare eventuale deteriorări ce pot apărea în timp, fiind rezistenți la zgârieturi, ciobiri sau fisuri.

Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va adăuga pereților de granit exotic din baia ta o protecție suplimentară împotriva oricăror factori externi și te vor ajuta să îi menții în stare foarte bună pentru mulți ani. Se recomandă reaplicarea sigilării la un interval de 12 luni.

Pentru a curăța pereții, tot ce trebuie să faci este să îi ștergi cu apă caldă și săpun lichid.. Acest lucru se datorează faptului că tratamentul de sigilare face ca pereții să fie foarte rezistenți la praf, pete și murdărie. Atâta timp cât pereții de granit exotic sunt sigilați în mod regulat, curățarea lor ar trebui să fie foarte ușoară.

Peste 90 de modele de granit exotic sunt disponibile pe www.stona.ro sau în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.