comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pereti de granit gri pentru baie

Dacă ai în plan amenajarea băii tale, este important să alegi pentru placarea pereților, un material cât mai rezistent, dar și cu aspect estetic deosebit. Astfel că cea mai bună alegere este granitul gri.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Este unul din cele mai rezistente și mai dure materiale, aflându-se pe locul 2, după diamant.

Acest material este ideal pentru placarea pereților din baie, deoarece oferă numeroase avantaje practice, foarte importante pentru această încăpere. Datorită durității foarte ridicate, granitul asigură rezistența pereților la umezeală, temperaturi ridicate și zgârieturi.

Granitul gri este disponibil într-o multitudine de nuanțe închise sau deschise, cu modele atractive compuse din texturi granulate. Pereții de granit gri vor înfrumuseța baia ta prin intermediul impactului vizual deosebit și vor atrage toate privirile.

Neutralitatea griului face ca această piatră naturală să fie o alegere foarte versatilă, permițând alăturarea oricărei palete de culori pentru a realiza amenajarea întregii băi.

Un tratament de sigilare aplicat la un interval de 12 luni, va asigura rezistența în timp a pereților tăi de granit gri din baie.

Acești pereți nu vor necesita o întreținere complicată, pentru curățarea periodică vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru granit.

Accesează www.stona.ro pentru a alege din peste 100 de modele de granit gri, pe cel potrivit pentru amenajarea pereților tăi din baie. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.