comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pereti de granit pentru bucatarie

Pereții din bucătăria ta trebuie să fie atât funcționali, cât și cu aspect estetic plăcut, de aceea alegerea granitului pentru această amenajare poate fi ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă, formată la adâncimi mari din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, fiind cea mai dură și mai rezistentă piatră naturală după diamant.

Această piatră naturală reprezintă cea mai bună opțiune pentru amenajarea pereților din bucătărie, datorită durității și rezistenței sale foarte ridicate, ce oferă numeroase avantaje practice. Acoperirea pereților din bucătărie cu granit, îi va proteja de înfiltrarea umezelii în suprafață, mai ales în zona în care gătești. De asemenea, pereții nu vor fi afectați de expunerea constantă la temperaturile ridicate ce se formează în bucătărie atunci când gătești, dar nici de zgârieturi, tăieturi, pete sau spargeri.

Un mare avantaj al acestui material foarte rezistent, este frumusețea modelelor sale compuse din texturi granulate și o gamă de culori foarte variată. Nu există două bucăți de granit identice, astfel că indiferent de modelul ales, vei obține o amenajare unică. Pereții de granit vor decora bucătăria ta și o vor transforma într-o încăpere elegantă și sofisticată în care îți va face plăcere să-ți petreci timpul.

După instalarea pereților, va fi necesară aplicarea unui tratament de sigilare pentru a le asigura protecția necesară în bucătărie. Se recomandă reaplicarea tratamentului o dată pe an.

Vei putea curăța pereții de granit din bucătăria ta cu ușurință, folosind apă caldă, săpun lichid și o lavetă moale. Pentru o curățare periodică în profunzime, vei avea nevoie de o soluție special concepută pentru granit.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 350 de modele de granit din care să-l alegi pe cel pe care ți-l dorești pentru amenajarea pereților din bucătăria ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.