comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pereți exteriori de granit gri

Este foarte important ca pereții exteriori ai locuinței tale să fie extrem de rezistenți, pentru a nu fi afectați de condițiile meteorologice dure. Poți obține pereți exteriori durabili, dar în același timp și cu impact vizual deosebit dacă optezi pentru amenajarea lor cu granit gri.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Aceasta piatră naturală se află pe locul doi ca duritate, după diamant.

Pereții exteriori de granit gri vor fi incredibil de durabili în timp, oferind numeroase avantaje practice acestei amenajări exterioare. Granitul este mai rezistent la zgâriere, spargere sau crăpare decât multe alte materiale pentru pereți exteriori. O altă mare caracteristică a acestui material este rezistența sa la foc, ceea ce reprezintă un mare beneficiu pentru amenajarea oricărei locuințe. De asemenea, lipsa de porozitate a suprafeței granitului gri, înseamnă că pereții tăi exteriori vor fi impermeabili.

Granitul gri va oferi pereților tăi exteriori și avantaje estetice, datorită modelelor clasice și elegante ale acestui material. Nuanțele de gri care se regăsesc în fiecare model variază de la deschis la închis și pot conține și alte culori, cum ar fi: negru, maro și albastru. Culorile sunt dispuse sub formă de texturi granulate de dimensiuni diverse și se regăsesc pe toată suprafața granitului gri. Acest tip de granit este foarte versatil. Indiferent de modelul ales pentru amenajarea pereților exteriori ai locuinței tale, se va crea o estetică compactă și plăcută.

Pereții exteriori de granit gri vor necesita foarte puțină întreținere. Un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, va fi tot ce vor avea nevoie pereții tăi exteriori pentru a-și menține aspectul neschimbat de-a lungul timpului.

Pentru curățare vei avea nevoie de un produs special conceput pentru granit. În lipsa acestui produs special, poți folosi o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid.

Alege din peste 100 de modele de granit gri pe www.stona.ro și vei avea pereții exteriori pe care ți-i dorești pentru locuința ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.