comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Pereti exteriori de granit rosu

Dacă îți dorești ca exteriorul locuinței tale să aibă un impact vizual deosebit, dar în același timp și o durabilitate ridicată, cea mai bună opțiune este amenajarea pereților cu granit roșu.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Granitul este unul din cele mai rezistente și mai dure materiale, aflându-se pe locul 2, după diamant, la aceste caracteristici.

Granitul roșu îți va proteja locuința în timp ce îi va îmbunătăți aspectul exterior, oferindu-i frumusețe atemporală. Acest tip de granit are o textură granulată densă, în nuanțe închise sau deschise de bej, gri sau negru, ce formează un contrast plăcut împreună cu fundalul roșu al suprafeței.

Rezistența și durabilitatea granitului fac ca acest material să fie ideal pentru amenajarea pereților exteriori. Astfel că exteriorul locuinței tale va face față fără probleme expunerii prelungite la căldură și frig, Granitului nu se va decolora din cauza expunerii la soare, iar apa provenită de la ploaie și zăpadă nu se va înfiltra în suprafață.

Pentru o protecție maximă a pereților exteriori de granit roșu, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat. De asemenea pereții trebuie curățați în mod periodic cu o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Peste 30 de modele de granit roșu, te așteaptă pe www.stona.ro pentru a-l alege pe cel potrivit pentru amenajarea pereților tăi exteriori. Poți vizita showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.