comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Placare pereti exteriori cu granit

Pereții exteriori au nevoie de un material cu durabilitate și rezistență cât mai mare, de aceea materialul ideal pentru acest tip de amenajare este granitul. 

Această piatră naturală este compusă din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Granitul este unul din cele mai rezistente și mai dure materiale, aflându-se pe locul 2, după diamant, la aceste caracteristici.

Pereții exteriori placați cu granit, vor face față cu brio schimbărilor de temperatură, umezelii și înfiltrării apei. Acest material îți va proteja casa și în același timp îi va îmbunătății aspectul exterior.

Fațada casei tale va fi complimentată cu stil și eleganță, datorită texturilor granulate interesante disponibile într-o combinație variată de culori. Cele mai întâlnite culori sunt: alb, verde, roșu, galben și negru.

Exteriorul casei tale amenajat cu granit va necesita efectuarea unui tratament de sigilare, aplicat la intervale regulate. În acest fel pereții placați cu granit își vor păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Accesează www.stona.ro și vei găsi peste 350 de modele de granit din care poți să faci alegerea potrivită pentru amenajarea pereților tăi exteriori. Ne poți vizita în showroom-ul din București, sau în depozitele din județele Prahova și Alba.