comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Placarea pardoselii din baie cu granit bej

Alegerea materialului potrivit pentru placarea pardoselii din baie, trebuie să țină cont de două caracteristici foarte importante: rezistența ridicată la umezeală și aspectul estetic. Granitul bej îndeplinește cu succes aceste caracteristici.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Este unul din cele mai rezistente și mai dure materiale, aflându-se pe locul 2, după diamant.

Pardoseala ta din baie placată cu granit bej va avea o durabilitate crescută și va face față fără probleme traficului intens, expunerii prelungite la apă și umezeală, dar și la eventualele semne de uzură cum ar fi pete și zgârieturi.

Granitul bej va oferi băii tale o atmosferă relaxantă și confortabilă, prin intermediul acestei culori calde. Neutralitatea culorii este foarte versatilă, astfel că pardoseala placată cu granit bej va fi foarte ușor de încadrat în orice baie, indiferent de stilul amenajării.

Dacă vei aplica un tratament de sigilare o dată pe an, te vei putea bucura cu siguranță de această pardoseală pentru mulți ani, deoarece sigilarea îi va păstra aspectul intact.

Pardoseala de granit bej nu va necesita o întreținere complicată, pentru curățare periodică poți folosi o soluție alcătuită din apă caldă și săpun lichid, sau o soluție special concepută pentru acest tip de piatră.

Accesează www.stona.ro și alege modelul potrivit de granit bej, pentru amenajarea pardoselii din baia ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.