comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Placarea peretilor din baie cu granit

Atunci când alegi materialul pentru placarea pereților din baia ta, trebuie să ai în vedere un aspect foarte important pentru această încăpere, și anume rezistența la umezeală. Placarea peretilor din baie cu granit reprezintă alegera potrivită, deoarece acest material îndeplinește cu succes acest aspect. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat. Este unul din cele mai rezistente și mai dure materiale, aflându-se pe locul 2, după diamant.

Diversitatea culorilor și a modelelor de care dispune granitul, permite folosirea acestui material la placarea pereților din orice baie, indiferent de stilul încăperii.

Pentru a asigura rezistența pereților din baie placați cu granit, se recomandă efectuarea periodică a unui tratament de impermeabilizare.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 350 de modele de granit, pe cel potrivit pentru amenajarea băii tale., sau ne poți vizita în showroom-ul din București, și în depozitele din județele Prahova și Alba.