comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Placarea peretilor din dus cu granit

Atunci când vine vorba de placarea pereților din duș, trebuie să alegi un material care să îndeplinească nevoile acestui spațiu. Astfel că cea mai potrivită alegere este granitul, datorită rezistenței sale ridicate. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Dușul tău placat cu granit va face față fără probleme umezelii și căldurii, această piatră naturală fiind cel mai rezistent material disponibil pentru amenajări.

Pe lângă rezistența ridicată, granitul oferă și un aspect estetic deosebit, contribuind la crearea unui spațiu de relaxare în baia ta.

Pereții din duș placați cu granit vor aduce un aer sofisticat și elegant băii tale prin intermediul texturilor sale granulate ce diferă în funcție de bucata de granit folosită. Din moment ce texturile și culorile oferite de granit sunt foarte vaste, baia ta va avea un aspect unic, conturat după propriile tale gusturi.

Se recomandă efectuarea unui tratament de sigilare în mod periodic pentru a asigura păstrarea aspectului intact al pereților de granit de-a lungul timpului.

Pereții de granit se întrețin ușor prin curățare periodică folosind apă caldă cu săpun lichid, sau soluții special concepute pentru acest tip de piatră.

Pe www.stona.ro poți găsi peste 400 de modele de granit, din care îl poți alege pe cel potrivit pentru amenajarea băii tale. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din Bucureşti, şoseaua Pipera, nr. 48 sau în depozitele aflate în judeţul Prahova şi judeţul Alba.