comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Placarea semineului cu granit maro

Amenajarea unui șemineu în locuința ta, o va transforma într-un loc cald și primitor odată cu începerea sezonului rece. Este important ca materialul folosit la placarea șemineului să aibă o rezistență ridicată, dar și un aspect estetic deosebit, de aceea granitul maro poate fi alegerea ideală.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce ia naștere la adâncimi mari și formează o structură granulată. Această piatră naturală are o duritate atât de ridicată, încât este considerată al doilea material ca rezistență după diamant.

Cu nuanțele sale bogate pământii, granitul maro va contribui la crearea unei atmosfere calme și confortabile în locuința ta. Șemineul placat cu granit maro te va face să te simți aproape de natură și îți va transmite o stare de liniște. Modelele de granit maro au de obicei texturi sub formă de pete cu granulație mică, medie sau mare, în nuanțe de negru, argintiu, alb sau bej. Gama variată de modele și versatilitatea acestui material, asigură găsirea modelului potrivit pentru placarea șemineului din locuința ta, indiferent de stilul amenajării.

Șemineul placat cu granit maro va avea parte de toate cerințele practice de care va avea nevoie pentru a nu se deteriora în timp. Cea mai importantă cerință a șemineului, pe care granitul o îndeplinește cu succes, este toleranța foarte bună la căldură. Duritatea granitului va face ca șemineul tău să fie extrem de rezistent la orice factori externi, astfel că nu se va zgâria, crăpa, ciobi sau sparge.

Deși granitul maro va avea rezistență foarte ridicată în mod natural, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare în mod regulat, pentru a te asigura că șemineul tău își păstrează toate calitățile estetice și practice în timp. Cel mai bine este să reaplici tratamentul în fiecare an.

Șemineul placat cu granit maro va putea fi curățat cu ușurință. Vei începe procesul de curățare cu îndepărtarea prafului de pe suprafața șemineului, folosind o perie moale, iar apoi vei pune câteva picături de săpun lichid într-o găleată cu apă fierbinte pentru a spăla suprafața, folosind o cârpă sau un burete neabraziv.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 30 de modele de granit maro din care să alegi modelul potrivit pentru placarea șemineului din locuința ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.