comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Placarea treptelor exterioare cu granit rosu

Treptele exterioare joacă un rol important în aspectul general al locuinței tale, astfel că placarea acestora cu granit roșu poate fi alegerea ideală. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce este alcătuită din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri, conținând în mare parte cuarț și feldspat.

Treptele exterioare de granit roșu vor accentua intrarea în locuința ta și îi vor oferi personalitate. Impactul vizual puternic al acestor trepte va emana stil și eleganță prin intermediul culorii puternice și a texturii granulate ce formează un model deosebit.

Această piatră naturală este un material ideal pentru placarea treptelor exterioare, datorită rezistenței ridicate pe care o oferă. Treptele exterioare de granit roșu vor face față fără probleme traficului intens, schimbărilor de temperatură și expunerii prelungite la apă.

Granitul roșu este disponibil în două finisaje: lucios și fiamat, însă se recomandă alegerea finisajului fiamat, deoarece acesta va face suprafața treptelor exterioare antiderapantă.

Aplicarea periodică a unui tratament de sigilare, va păstra aspectul intact al treptelor tale exterioare de-a lungul timpului.

Pentru întreținerea periodică a acestor trepte, se folosește o soluție de curățare special concepută pentru acest tip de piatră.

Accesează www.stona.ro și alege din peste 30 de modele de granit roșu pentru placarea treptelor tale exterioare. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București sau în depozitele din județele Prahova și Alba.