comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Semineu placat cu granit gri

Șemineul reprezintă cea mai bună soluție pentru a avea un confort sporit în locuința ta, atunci când sunt temperaturi scăzute afară. Materialul pe care îl folosești la placarea șemineului, trebuie să aibă o rezistență cât mai ridicată, dar și o estetică deosebită, astfel că poți opta pentru granit gri.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce ia naștere la adâncimi mari și formează o structură granulată. Această piatră naturală are o duritate atât de ridicată, încât este considerată al doilea material ca rezistență după diamant.

Vei folosi șemineul placat cu granit gri pentru a crea o atmosferă relaxantă la fel de des ca pentru a încălzi locuința, datorită avantajelor estetice ale acestui material. Granitul gri oferă o gamă foarte variată de modele, cu nuanțe care încep de la gri deschis spre alb, bej sau argintiu și se termină la gri închis, spre albastru sau negru. Suprafața acestei pietre naturale este compusă din texturi variate și atractive, care pot fi deopotrivă granulate și marmorate. Șemineul placat cu granit gri din locuința ta, poate avea un aspect clasic și elegant, dacă alegi un model cu nuanțe deschise și texturi granulate mici, sau unul modern și sofisticat, dacă alegi un model cu nuanțe închise și texturi marmorate. Versatilitatea granitului gri, te asigură că vei găsi exact modelul pe care ți-l dorești pentru șemineul tău.

Granitul este un material cunoscut și foarte apreciat pentru durabilitatea sa, de aceea alegerea granitului gri este ideală pentru placarea șemineului din locuința ta. Șemineul placat cu granit gri va fi capabil să mențină căldura în locuință, în timp ce va fi foarte rezistent la deteriorare sau decolorare din cauza căldurii. De asemenea, suprafața șemineului nu va fi deloc afectată de zgârieturi, pete, crăpări sau spargeri.

Pentru a asigura rezistența naturală în timp a șemineului placat cu granit gri, este recomandat să aplici un tratament de sigilare în fiecare an. Astfel, vei putea fi sigur de longevitatea extremă a șemineului tău.

Curățarea acestui șemineu va fi foarte simplă, fiind important doar să folosești un detergent neutru care să se potrivească acestei suprafețe. Mai întâi vei îndepărta praful de pe șemineul placat cu granit gri, iar apoi îl vei spăla cu o soluție pe care o vei obține din apă caldă și săpun lichid de vase. Sunt disponibili și detergenți special concepuți pentru granit.

Alege modelul potrivit de granit gri din peste 150 de modele disponibile pe www.stona.ro și vei avea un șemineu placat cu granit gri așa cum îți dorești. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită.