comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Semineu placat cu granit negru

Poți transforma șemineul tău în punctul focal al locuinței tale, dar în același timp să îi oferi și un material foarte durabil, dacă alegi să îl plachezi cu granit negru.

Granitul este o rocă magmatică masivă ce ia naștere la adâncimi mari și formează o structură granulată. Această piatră naturală are o duritate atât de ridicată, încât este considerată al doilea material ca rezistență după diamant.

Niciun alt material nu poate egala aspectul sofisticat al granitului negru. Modelele sale dramatice cu venaturi gri ce se întind pe un fundal negru intens, formând o adâncime și o variație foarte potrivite pentru o amenajare modernă. Șemineul tău placat cu granit negru va adăuga personalitate locuinței tale și va impresiona cu siguranță orice privitor.

Versatilitatea granitului negru, va permite integrarea șemineului placat cu acest material, în orice locuință, indiferent de culorile pe care le au celelalte elemente. Însă, cel mai bine se potrivește într-o amenajare minimalistă, deoarece șemineul va forma un contrast interesant, elegant și confortabil cu elementele în nuanțe de alb, gri și negru.

Pe lângă avantajele estetice, șemineul placat cu granit negru va avea și numeroase avantaje practice. Acest material este ideal pentru placarea șemineului, deoarece va menține foarte bine căldura și nu va fi afectat în niciun fel de expunerea prelungită la temperaturi extrem de înalte. De asemenea, șemineul tău nu se va zgâria, păta sau crăpa.

Deși granitul este un material foarte rezistent în mod natural, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare la un interval de 12 luni, pentru a asigura păstrarea aspectului intact al șemineului de granit negru de-a lungul timpului.

Acest șemineu nu va avea nevoie de un proces de curățare complicat, folosirea unei soluții compuse din apă caldă și săpun lichid fiind suficientă. Pentru o curățare în profunzime vei putea folosi o soluție special concepută pentru granit.

Pe www.stona.ro vei găsi peste 40 de modele de granit negru din care să-l alegi pe cel potrivit pentru placarea șemineului din locuința ta. Sună la 0732 334 434 și un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.