comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Semineu placat cu granit

Șemineul din locuința ta trebuie să îndeplinească câteva caracteristici foarte importante: durabilitate, rezistență, eficiență, dar și aspect estetic deosebit. Astfel că materialul care îndeplinește cel mai bine aceste caracteristici este granitul. 

Granitul este o rocă magmatică masivă ce ia naștere la adâncimi mari și formează o structură granulată. Această piatră naturală are o duritate atât de ridicată, încât este considerată al doilea material ca rezistență după diamant.

Șemineul tău placat cu granit va avea avantajul de a menține foarte bine căldura, transformând locuința ta într-un spațiu primitor, confortabil și relaxant.

Granitul va oferi șemineului tău o rezistență ridicată la uzura, însă pentru a asigura această rezistență, se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an.

Gama variată de culori și texturi în care este disponibil granitul, permite integrarea acestui material cu ușurință în orice stil de amenajare. Fiecare bucată de granit dispune de propriile modele, astfel că vei obține cu siguranță un șemineu cu aspect unic.

Întreținerea șemineului placat cu granit se realizează cu produse de curățare special concepute pentru acest tip de piatră, împreună cu o cârpă moale.

Peste 350 de modele de granit, te așteaptă pe www.stona.ro, dar și în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48 și în depozitele din județele Prahova și Alba.