comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Tipuri de trepte din granit pentru locuinta ta

Dacă ai luat decizia de a folosi granit pentru amenajarea treptelor locuinței tale, a venit momentul să alegi și tipul de trepte pe care ți-l dorești. Treptele din granit sunt extrem de rezistente, versatile și cu aspect estetic deosebit. 

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant. 

Indiferent dacă ai nevoie de trepte interioare sau exterioare, cele realizate din această piatră naturală, vor fi cu siguranță cea mai bună alegere. În continuare vom analiza câteva tipuri de trepte din granit, pentru a îl găsi pe cel care se potrivește perfect gusturilor tale. 

Trepte drepte din granit 

Aceste trepte sunt simple, fără viraje și urmează o singură linie dreaptă pentru a ajunge la celalălt nivel al locuinței. Datorită simplității design-ului, pot fi folosite în camere , sau ca o modalitate elegantă de a crea o mică tranziție între unele spațiile din locuință. 

Trepte spirală din granit 

Treptele din granit cu design în spirală sunt din ce în ce mai impresionante pe măsură ce le privești. Sunt moderne, frumoase, elegante și au un design foarte compact. De obicei, se desfășoară de-a lungul unui stâlp drept. 

Trepte curbate din granit  

Este un tip de trepte din granit care face o impresie foarte bună celor care îți vizitează locuința. Ca și scările în spirală, scările curbate formează, de asemenea, un arc elicoidal pe parcursul design-ului lor. Treptele curbate din granit sunt adesea adoptate în arhitectura contemporană. 

Alege din peste 600 de modele de granit, accesând www.stona.ro și vei putea amenaja treptele interioare sau exterioare pe care ți le dorești în locuința ta. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci alegerea potrivită. De asemenea, ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.