comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Trepte exterioare de granit bej

Atunci când vine vorba de amenajarea treptelor exterioare ale locuinței tale, este foarte important să alegi un material cât mai durabil, versatil și cu aspect estetic plăcut. Granitul bej este cu siguranță o alegere foarte potrivită pentru această amenajare.

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia îl face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Treptele exterioare de granit bej vor avea un aspect clasic și elegant, creând o atmosferă caldă și primitoare pentru oaspeții care te vor vizita. Nuanțele sale discrete și plăcute, împreună cu texturile granulate distinctive, fac din granitul bej materialul ideal atunci când îți dorești trepte exterioare care să nu iasă foarte mult în evidență, ci să se contopească perfect cu elementele din jur.

Granitul bej este un material extrem de versatil, fiind capabil să ofere posibilități infinite atunci când îți dorești să îl integrezi în exteriorul locuinței tale. Sunt disponibile modele foarte variate, cu nuanțe de bej de la deschis la închis, astfel că treptele exterioare se vor potrivi perfect cu orice schemă de culori.

Pe lângă avantajele estetice, granitul bej este ideal pentru amenajarea treptelor tale exterioare, deoarece este un material puternic și rezistent la numeroși factori, cum ar fi: apă, căldură, pete, zgârieturi sau crăpări. Treptele de granit bej își vor păstra strălucirea chiar și după ce vor trece mulți ani de la instalare. Culoarea lor nu se va estompa în timp și va rămâne la fel de nouă.

Cu un tratament de sigilare aplicat în mod regulat, poți să fii sigur că treptele exterioare de granit bej ale locuinței tale își vor păstra aspectul intact de-a lungul timpului.

Curățarea periodică a acestor trepte va fi foarte simplă, necesitând doar măturarea suprafeței pentru a îndepărta praful, iar apoi spălarea cu o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid. Dacă va fi necesară o curățare în profunzime, poți folosi soluții special concepute pentru granit.

Alege modelul potrivit de granit bej, accesând www.stona.ro și vei obține treptele exterioare pe care ți le dorești. Ne poți vizita în showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr. 48 sau în depozitele din județele Prahova și Alba.