comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Trepte exterioare de granit gri

Atunci când trebuie să alegi materialul potrivit pentru amenajarea treptelor exterioare din curtea ta, este important ca acesta să funcționeze în toate tipurile de condiții de mediu și să aibă un aspect plăcut. Granitul gri poate fi alegerea ideală pentru această amenajare, deoarece îndeplinește cu succes aceste cerințe.


Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia il face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Treptele exterioare de granit gri din curtea ta vor face față fără probleme traficului intens și vor oferi siguranță celor care le vor folosi, datorită durității și rezistenței ridicate a acestei pietre naturale.

Granitul gri este foarte versatil prin intermediul neutralității sale.și se potrivește oricărui stil de amenajare. Griul treptelor exterioare va forma un contrast foarte plăcut cu verdele oferit de plantele din curtea ta.

Aplicarea unui tratament de sigilare o dată pe an, va proteja treptele tale exterioare de granit gri de eventualele deteriorări ce ar putea surveni în timp.

Pentru curățarea periodică a acestor trepte vei avea nevoie doar de o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, pe care o poți folosi cu un burete.

Te așteptăm pe www.stona.ro cu peste 100 de modele de granit gri, din care să-l alegi pe cel potrivit pentru amenajarea treptelor tale exterioare. Sună la 0732 334 434 şi un consultant Stona te va ajuta să faci această alegere.