comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Trepte exterioare de granit maro

Treptele exterioare trebuie să funcționeze în toate tipurile de condiții de mediu, să ofere siguranță celor care le folosesc, dar și un aspect deosebit. Astfel că granitul maro poate fi alegerea ideală a materialului folosit pentru această amenajare.

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia il face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Granitul maro este foarte potrivit pentru confecționarea treptelor tale exterioare, deoarece le va oferi rezistența de care au nevoie și va înfrumuseța exteriorul locuinței tale.

Durabilitatea granitului va face ca treptele exterioare să aibă o durată de viață extrem de lungă, nefiind afectate de expunerea prelungită la apă sau la razele soarelui. De asemenea, vor fi ideale pentru trafic intens și nu se vor zgâria sau păta.

Din punct de vedere estetic, modelele granitul maro îmbină simplitatea cu adâncimea, prin intermediul combinației dintre tonurile pământii și texturile granulate. Acest tip de granit este foarte versatil datorită neutralității sale și va permite integrarea treptelor exterioare în orice curte, indiferent de stilul general al amenajării.

Pentru ca treptele tale exterioare să fie antiderapante, se recomandă să alegi un model de granit maro cu finisaj fiamat sau periat.

Treptele exterioare de granit maro vor necesita aplicarea unui tratament de sigilare în mod periodic, pentru a le spori rezistența în timp.

Aceste trepte exterioare se vor curăța cu ușurință, folosind o soluție compusă din apă caldă și săpun lichid, împreună cu un mop moale.

Intră pe www.stona.ro și alege modelul de granit maro potrivit pentru amenajarea treptelor tale exterioare. Poți vizita showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.