comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Trepte interioare de granit galben

Treptele interioare ale locuinței tale pot îndeplini atât rol utilitar, cât și decorativ, dacă alegi să le amenajezi cu granit galben.

Granitul este compus din dioxid de siliciu, fiedspat și cuarț, iar împreună formează o rocă magmatică masivă. Rezistența ridicată a acestuia il face să fie considerat al doilea material ca duritate după diamant.

Treptele interioare de granit galben vor emana optimism și vor radia lumină în întreaga locuință. Aspectul estetic plăcut al acestei pietre, va transforma treptele tale interioare în cea mai spectaculoasă piesă din locuința ta. Culorile bogate și unice capturate în granitul galben, împreună cu texturile sale granulate dispuse pe toată suprafața, vor face treptele tale interioare să fie distinctive și atractive.

Avantajele practice de care vor avea parte treptele interioare de granit galben, vor fi exact cele de care vor avea nevoie pentru a oferi o funcționalitate crescută locuinței tale. Durabilitatea foarte ridicată a acestui material, va face ca treptele să fie rezistente la apă, căldură, pete, zgârieturi, bacterii și alergeni. De asemenea, traficul intens nu va fi deloc o problemă pentru treptele interioare de granit galben, deoarece duritatea suprafeței lor, va suporta orice fel de presiune.

Se recomandă aplicarea unui tratament de sigilare, imediat după instalarea treptelor în locuința ta, deoarece în acest mod le vei proteja suprafața de orice eventuale deteriorări ce ar putea apărea în timp. Tratamentul de sigilare se va repeta la un interval de 12 luni.

Este important ca treptele interioare de granit galben să fie îngrijite și întreținute corespunzător, însă nu e deloc un proces complicat. În primul rând, trebuie să utilizezi detergenți potriviți pentru această suprafață. Poți opta pentru unul făcut din săpun lichid de vase și apă caldă sau pentru unul achiziționat din magazinele de specialitate.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 40 de modele de granit galben, pe cel care se potrivește cel mai bine pentru amenajarea treptelor interioare din locuința ta. Poți vizita showroom-ul nostru din București, Șoseaua Pipera nr.48 sau depozitele din județele Prahova și Alba.