comenzi@stona.ro
call center: 0344 255 730 / 0732 334 434

Trepte interioare de granit

Treptele interioare reprezintă o parte esențială a oricărei locuințe, deoarece au rolul de a face conexiunea între etaje. Astfel că este important să alegi un material cu o rezistență ridicată cum este granitul, atunci când te ocupi de această amenajare. 

Granitul este o rocă magmatică masivă formată la adâncimi mari din cristale cu dimensiunea de câțiva milimetri. Această piatră naturală este a doua cea mai rezistentă și mai dură după diamant.

Acest material va oferi numeroase avantaje treptelor tale interioare, cum ar fi: rezistența la foc, crăpare, spargere sau zgârieturi, la traficul intens și la schimbările de temperatură.

Treptele interioare de granit vor aduce personalitate și aspect deosebit locuinței tale prin intermediul texturii sale granulate și a gamei de culori variate ce cuprinde aproape orice culoare.

Pentru a păstra aspectul intact al treptelor tale de granit de-a lungul timpului, trebuie să aplici un tratament de sigilare o dată pe an.

Întreținerea treptelor interioare de granit se face cu soluții de curățare special destinate acestui tip de piatră.

Intră pe www.stona.ro și alege din peste 350 de modele de granit pentru amenajarea spațiului tău, sau vizitează-ne în showroom-ul din București, șoseaua Pipera, nr.48, și în depozitele din județele Prahova și Alba.